Ställa In Och Använda Icloud För Windows

Vill du komma åt de senaste iCloud-funktionerna? ICloud kanske inte är tillgängligt i alla områden och funktionerna kan variera. Om du använder ett hanterat Apple-ID finns det inte stöd för iCloud för Windows. Om du vill se ditt tillgängliga lagringsutrymme på iCloud öppnar du iCloud för Windows.

Med iCloud för Windows uppdateras automatiskt bilder, dokument och bokmärken på din pc till dina Apple-enheter. Om du vill stänga av iCloud för Windows öppnar du iCloud för Windows och loggar sedan ut. Om du får ett felmeddelande när du försöker flytta en fil från iCloud för Windows kan du nvspcap64.dll windows 11 behöva hämta filen till din Windows-pc. Försök flytta filen igen när du har hämtat den.

Uppdatera Din Version Av Icloud För Windows

Följ sedan stegen nedan för att hämta och ställa in iCloud för Windows. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information. Gå till Start-skärmen, högerklicka längst ned till vänster och välj sedan Kontrollpanelen.

Se Dina Filer Och Mappar Med Icloud Drive

Om du inte ser filerna som du vill återskapa kan du återställa filer som raderats under de senaste 30 dagarna på iCloud.com. När du slår på Bilder skapar iCloud för Windows en bildmapp i Utforskaren som kallas iCloud-bilder. ICloud-bilderöverför nya bilder och videor som du lägger till i överföringsmappen för iCloud-bilder på din pc, så att du kan visa dem i appen Bilder på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac samt påiCloud.com.

Gå till Microsoft Store för att kontrollera om det finns programuppdateringar. Om du vill göra ändringar i ditt Apple-ID, till exempel uppdatera din e-post, postadress eller annan kontoinformation, öppnar du iCloud för Windows och klickar på Kontodetaljer. Läs om hur du ställer in och använder iCloud-bilder. Om det inte installeras automatiskt går du till Utforskaren och öppnar Ställ in iCloud.

Available Books

Click here to view a list of Louis Serna’s Books.

View All Books